Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ από την 3Μ. - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ από την 3Μ.


Πραγματοποιήθηκε χτες, Πέμπτη 18/7/2019, κατόπιν συνεννόησης με την Διεύθυνση του Τμήματος Τεχνικού και της εταιρίας 3Μ, επίδειξη των Μέσων Ατομικής Προστασίας(ΜΑΠ) που πρέπει να χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι στο συνεργείο του ΕΚΑΒ.

Η επίδειξη έγινε στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ από συνεργάτη της 3Μ, ο οποίος παρουσιάζοντας στοιχειά από διεθνής μελέτες, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τους κινδύνους που διατρέχουν και στην συνέχεια παρουσίασε τα μέσα ατομικής προστασίας τα οποία είναι κατάλληλα ανά περίπτωση και είδος εργασίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις εκδόσεις του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. που αφορούν τις εργασίες σε συνεργεία αυτοκινήτων και τους προέτρεψε να ενημερωθούν για τους κινδύνους που διατρέχουν και τα μέτρα που μπορούν να πάρουν αυτοί οι ίδιοι.

Πλήρη Κείμενα

Κλαδική αναφορά για τα Συνεργεία
Το πλήρες κείμενο σε μορφήpdf (Μέγεθος: 4251 Kb)

Προστασία της Ασφάλειας και της Υγείας των Εργαζομένων σε Συνεργεία Επισκευής-Συντήρησης Οχημάτων

Κίνδυνοι για την υγεία από την ηλεκτροσυγκόλληση
Το πλήρες κείμενο σε μορφήpdf (Μέγεθος: 712 Kb)


Ως Επιτροπή Υγειάς και Ασφάλειας των Εργαζομένων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρία 3Μ και ιδιαίτερα τον συνεργάτη της, Κουρούνη Θεόφιλο, χημικό μηχανικό, ο οποίος με την εμπεριστατωμένη παρουσίαση που έκανε στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ συνέβαλε σημαντικά στην διαμόρφωση κουλτούρας υγείας και ασφάλειας στον χώρο μας. Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα τον συνάδελφο Βιδάκη Παρασκευά για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης ενημερωτικής παρουσίασης και το χρόνο που αφιέρωσε προσωπικά.

Για την ΕΥΑΕ
Ο πρόεδρος
Χουλιάρας Βασίλειος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου