Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ 1500 εμφιαλωμένα νερά ΚΟΡΠΗ , προσφορά της Nestlé Hellas S.A. για τους διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας. - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ 1500 εμφιαλωμένα νερά ΚΟΡΠΗ , προσφορά της Nestlé Hellas S.A. για τους διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας.





Παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου τα 1500 Φυσικά Μεταλλικά Νερά Κορπή που δώρισε η  εταιρία  Nestlé Hellas S.A. προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας.

Η ευγενική αυτή χορηγία πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των εργαζομένων με κοινή επιστολή που στάλθηκε στην εταιρία και υπογράφηκε από το Σωματείο Εργαζομένων, την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας και το Ταμείο Αλληλοβοηθείας.

Η εταιρία Nestlé Hellas S.A., αναγνώρισε το δύσκολο έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ και με γνώμονα τις δύσκολες συνθήκες εργασίας τους, αλλά και την αυξημένη ανάγκη για κατανάλωση δροσερού πόσιμου νερού, λόγω και των αυξημένων θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στο λεκανοπέδιο της Αττική, προχώρησε στην ευγενική αυτή χορηγία με σκοπό να απαλύνει την θερμική καταπόνηση που θα υποστούν οι εργαζόμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας, επιτελώντας το δύσκολο έργο τους προς την κοινωνία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρία Nestlé Hellas S.A. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή  και να τους ενημερώσουμε πως η θετική τους ανταπόκρισή στο αίτημά μας, χαροποίησε ιδιαίτερα και αποτέλεσε  σημαντικό γεγονός για όλους τους συναδέλφους μας, οι οποίοι και εκτίμησαν ιδιαίτερα την κίνηση αυτή. Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.
 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συναδέλφους μας, πως κατά την διάρκεια της βάρδιας τους μπορούν να επισκέπτονται τα σημεία Ανεφοδιασμού των Ασθενοφόρων της κεντρικής υπηρεσίας και εκτός από υλικά, μπορούν πλέων να προμηθεύονται και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, προσφορά της  εταιρίας Nestlé Hellas S.A.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου