Εκπαίδευση στα ΜΑΠ από την 3M - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Εκπαίδευση στα ΜΑΠ από την 3M




Στις 18/07/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30μμ, στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των Μέσων Ατομικής Προστασίας(ΜΑΠ) που χρησιμοποιεί το συνεργείο Ασθενοφόρων Οχημάτων του ΕΚΑΒ, από τους συνεργάτες της εταιρίας 3Μ.

Η επίδειξη θα έχει διάρκεια περίπου μία με μιάμιση ώρα, εκτός και αν υπάρξουν ερωτήματα ή σχετικές απορίες από τους συναδέλφους, οπότε και θα παραταθεί.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι το 40% των εργαζομένων δεν κάνει σωστή χρήση ή σωστή επιλογή των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) που χρησιμοποιεί στην εργασία του.
Παράλληλα έχει αποδειχθεί ότι τα κατάλληλα ΜΑΠ και η σωστή χρήση τους, εξασφαλίζουν μείωση των εργασιακών νόσων και των εργατικών ατυχημάτων.

Ως Επιτροπή Υγειάς και Ασφάλειας των Εργαζομένων στηρίζουμε κάθε προσπάθεια εκπαίδευσης και ενημέρωσης γύρω από θέματα ασφαλούς εργασίας.

Αναμένουμε την συμμετοχή όλων των συναδέλφων του συνεργείου αλλά και οποιουδήποτε άλλου συνάδελφου επιθυμεί να παρακολουθήσει την σχετική παρουσίαση – ενημέρωση, μιας και τα θέματα σωστής χρήσης των ΜΑΠ αφορούν όλους τους εργαζόμενους.

Για την ΕΥΑΕ

Ο πρόεδρος

Χουλιάρας Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου