Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής των εκλογων ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής των εκλογων ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ


Αθήνα 18/10/2019      
                                           
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής των εκλογών ανάδειξης εκπροσώπων εργαζομένων σε θέματα υγείας και ασφάλειας (μέλη ΕΥΑΕ).

Η Ε.Υ.Α.Ε. ΕΚΑΒ σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, θα διενεργήσεις δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της τριμελής εφορευτικής επιτροπής των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων εργαζομένων σε θέματα υγείας και ασφάλειας (μέλη ΕΥΑΕ) για το ΕΚΑΒ Αθήνας.
Τα  τακτικά  και  αναπληρωματικά  μέλη  της  εφορευτικής  επιτροπής  κληρώνονται  από  τους εγγεγραμμένους στον οριστικό πίνακα εκλογέων που έχει εκδώσει η υπηρεσία για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβούλιου και υπηρετούν στο ΕΚΑΒ Αθήνας.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου του 2019 και ώρα 9:00 π.μ., στο γραφείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ (Κτίριο Κ.Υ. στο ισόγειο), ενώπιον των:

  • Μαθιόπουλος Γεώργιος – Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ
  • Κιτσόπουλος Αλέξιος – Γενικός Γραμματέας Εργαζομένων ΕΚΑΒ.
  • Χουλιάρας Βασίλειος – Πρόεδρος Ε.Υ.Α.Ε. ΕΚΑΒ 
  • Μπαχτής Κωνσταντίνος – Γραμματέας Ε.Υ.Α.Ε. ΕΚΑΒ

Στη συνέχεια το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει αυθημερόν για τον διορισμό τους τα τρία (3) τακτικά και τα τρία (3) αναπληρωματικά μέλη κατά την σειρά κλήρωσης τους.

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ, στην Ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ.
     

Για την Ε.Υ.Α.Ε. του ΕΚΑΒ

ο πρόεδρος                      ο γραμματέας


Χουλιάρας Βασίλειος                 Μπαχτής Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου