Συνάντηση ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ με PROVISION - OMSSE ΕΞΥΠΠ ΕΠΕ - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ με PROVISION - OMSSE ΕΞΥΠΠ ΕΠΕ


Την παρασκευή 24-1-2020 η ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της  PROVISION - OMSSE ΕΞΥΠΠ ΕΠΕ η οποία έχει αναλάβει να παρέχει στο ΕΚΑΒ τις υπηρεσίες του Ιατρού Εργασίας.

Τα μέλη της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν για τις υποχρεώσεις της εταιρίας και τις αρμοδιότητες του Ιατρού Εργασίας και στην συνέχεια οριοθετήθηκε το πεδίο συνεργασίας ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.

Μετά από προτροπή της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ, αποφασίστηκε να καλεστούν από τον ιατρό εργασίας ώστε να δημιουργηθεί ο ιατρικός τους φάκελος, όλοι οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, συμπεριλαμβανομένων και των επικουρικών  και των συμβασιούχων που απασχολεί κατά καιρούς το ΕΚΑΒ, πλην συμβασιούχων ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συζητήθηκε επίσης το εάν είναι εφικτό ο ιατρός εργασίας σε συνεργασίας με τη στατιστική υπηρεσία του ΕΚΑΒ και την ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ, να διεξάγουν συμπεράσματα γύρω από τις εργασιακές νόσους βασιζόμενοι πάνω στις ασθένειες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στο ΕΚΑΒ.

Τέλος, ζητήθηκε από τον ιατρό εργασίας, να συντάξει σχετικό υπόμνημα προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ,  αναφέροντας τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την υγεία των εργαζόμενων, από τη συσσώρευση σκουπιδιών στον προαύλιο χώρο της κεντρικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου