Προγραμματισμός εργασίας των Διασωστών του ΕΚΑΒ σε ασθενοφόρα τύπου Peugeot κατά την καλοκαιρινή περίοδο. - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Προγραμματισμός εργασίας των Διασωστών του ΕΚΑΒ σε ασθενοφόρα τύπου Peugeot κατά την καλοκαιρινή περίοδο.


Αθήνα 2/07/2019 
                                 
Θέμα: Προγραμματισμός εργασίας σε ασθενοφόρα τύπου Peugeot κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως η διοίκησης του ΕΚΑΒ Αθήνας στα πλαίσια των οργανωτικών μέτρων που όφειλε να πάρει για την αποφυγή της θερμικής καταπόνησης  των εργαζομένων κατά την καλοκαιρινή περίοδο, εξέδωσε σχετικές οδηγίες προς το γραφείο κίνησης ασθενοφόρων, ζητώντας του, να  προγραμματίσει τις βάρδιες των συναδέλφων, καθ΄όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, σε ασθενοφόρα οχήματα τύπου Peugeot (δωρεά ιδρύματος Νιάρχου) τα οποία διαθέτουν ειδικό ψυγείο για το νερό των συναδέλφων, αλλά και δυο ανεξάρτητα air-condition, (άλλο για την καμπίνα του οδηγού και άλλο για την καμπίνα του ασθενούς), τα οποία και αποδίδουν σαφώς καλύτερα από τα γερασμένα και καταπονημένα Citroen, τα οποία διαθέτουν μόνο ένα air-condition που μοιράζετε σε καμπίνα οδηγού και ασθενή. 


Όσοι λοιπόν συνάδελφοι εργάζονται μόνιμα με Citroen, μπορούν να ζητούν κατά την καλοκαιρινή περίοδο από το γραφείο κίνησης, να τους προγραμματίζει για εργασία σε ασθενοφόρα τύπου  Peugeot όταν αυτά υπάρχουν και είναι διαθέσιμα στη βάρδια τους.

Επίσης στον Ανεφοδιασμό του ΕΚΑΒ υπάρχουν εμφιαλωμένα κρύα νερά ΖΑΓΟΡΙ, δωρεά της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό) τα οποία και μπορούν να προμηθεύονται τα πληρώματα κατά την διάρκεια της βάρδιας τους.

 Η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, καλή δύναμη και καλό καλοκαίρι!


Για την Ε.Υ.Α.Ε. του ΕΚΑΒ
ο πρόεδρος 
Χουλιάρας Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου