ΑΙΤΗΜΑ Συνάντηση της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ με τον πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Τζανετής Παναγιώτης - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΙΤΗΜΑ Συνάντηση της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ με τον πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Τζανετής Παναγιώτης


Αθήνα 6/12/2018                                                ΠΡΟΣ: Γραφείο ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

Θέμα: «Συγχαρητήρια επιστολή ανάληψης καθηκόντων – Αίτημα συνάντησης » 

Κύριε πρόεδρε, 

Ως Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, σας καλωσορίζουμε στο τιμόνι της υπηρεσίας και σας ευχόμαστε μια δημιουργική και παραγωγική θητεία. 

Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ αποτελεί έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, καθώς οι όποιες αδυναμίες, δυσλειτουργίες, λάθος χειρισμοί ή λάθος σχεδιασμοί στην επιχειρησιακή λειτουργία της υπηρεσίας, θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των συμπολιτών μας και εκθέτουν την Υπηρεσία άμεσα στην κοινή γνώμη, αφήνοντας παράλληλα τους ίδιους τους εργαζόμενους έκθετους σε βαριές κατηγορίες, σε προπηλακισμούς, ακόμη και σε ξυλοδαρμούς με αντίκτυπο όχι μόνο στην σωματική αλλά και στην ψυχική τους υγεία. 

Η αγαστή συνεργασία, επομένως, της διοίκησης με τα θεσμοθετημένα όργανα εκπροσώπησης των εργαζομένων, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική και να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα της καθημερινότητας, διασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, βελτίωση της εικόνας της υπηρεσίας, αλλά και εργασιακή ειρήνη που έχει ανάγκη ο καθένας μας για να εργαστεί καλύτερα και αποδοτικότερα. 

 Η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων, πιστεύει βαθιά στην ανάγκη ανοιχτής επικοινωνίας και συνεχούς διαβούλευσης με την Διοίκηση του ΕΚΑΒ. Πιστεύει ότι μόνο με πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μπορούν να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες προκλήσεις και τα προβλήματα του ευαίσθητου χώρου του ΕΚΑΒ. Περιμένουμε, λοιπόν, πρόσκλησή σας για να συζητήσουμε τα προβλήματα του χώρου μας. 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ! 

Για την Ε.Υ.Α.Ε. του ΕΚΑΒ 
ο πρόεδρος 

Χουλιάρας Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου