1η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

1η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη


Την Τρίτη 16-1-2018 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης,  η 1ηΠανελλαδική Συνδιάσκεψη  των Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.

Συμμετείχαν: η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης (Αντωνόπουλος Αντώνης, Παλαιολόγου Γεώργιος, Καλφαδοπούλου Δήμητρα και Ακαλίδης Ιωάννης),
η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Αθήνας (Χουλιάρας Βασίλειος και Παπακωνσταντίνου Αθαναάσιος),
η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων (Βασιλείου Πέτρος και Σιώλος Χρήστος),
και η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης (Ασμάνης Κωνσταντίνος και Θεοδωρακίδης Δημήτριος).

Στην συνδιάσκεψη συμμετείχαν ως παρατηρητές εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κατερίνης (Χαρίση Δέσποινα και Κουτσογιάννης Ελευθέριος) καθώς και ο πρόεδρος και γ. γραμματέας (Μαθιόπουλος Γεώργιος και Κιτσόπουλος Αλέξιος) του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθήνας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία των μελών των επιτροπών, η συζήτηση των προβλημάτων, η ανταλλαγή απόψεων και ο καθορισμός στόχων και προτεραιοτήτων για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ μιας και τα προβλήματα είναι κοινά για όλους.
Στα πλαίσια του Τακτικού Συμβουλίου της ΠΟΠ ΕΚΑΒ την ίδια ημέρα, έγινε ενημέρωση από αντιπροσωπεία των Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας για το αποτέλεσμα της συνδιάσκεψης.
Ενημερώθηκαν επίσης οι αντιπρόσωποι των σωματείων, Καβάλας, Κοζάνης, Βέροιας, Λάρισας, Βόλους, Λαμίας, Ρόδου και Κρήτης,  που συμμετείχαν στο Τακτικό Συμβούλιο για την σύσταση ΕΥΑΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου