Big Spray - E.Y.A.E. EKAB

E.Y.A.E. EKAB

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Breaking

Home Top Ad

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Big Spray

Βιοκτόνο αλκοολούχο απολυμαντικό σπρέι μικρών επιφανειών
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ταχεία απολύμανση με ψεκασμό πάγκων εργασίας, αντικειμένων, συσκευών νοσηλείας, μικρών επιφανειών και εξοπλισμού (καρότσια, κρεβάτια, φορεία, κομοδίνα, κ.α.) με ταυτόχρονο καθαρισμό λιποειδών ρύπων.
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Big Spray είναι ένα έτοιμο προς χρήση αλκοολούχο διάλυμα εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών. Λόγω των αλκοολών που περιέχει, αιθυλική και ισοπροπυλική αλκοόλη, στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε σκληρές, μαλακές ή υφασμάτινες επιφάνειες. Σε χρόνο δράσης 2-5 λεπτών συνίσταται για απολύμανση όλων των αντικειμένων και επιφανειών που βρίσκονται σε άμεση επαφή με ασθενείς και νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό (π.χ. χειρουργική τράπεζα, έπιπλα θαλάμου ασθενών κλπ.). Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι η πλήρης συμβατότητά του με το δέρμα.
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το Big Spray είναι βακτηριοκτόνο, φυματιοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο (Ηπατίτιδα Β΄, ΑΙDS, κτλ.). Η παρουσία των αλκοολών εγγυάται ευρύτατο αντιμικροβιακό φάσμα. Η παρουσία της διγουανίδης ενισχύει τη δράση έναντι των Gram+ και Gram- βακτηριδίων. Το πρωτόκολλο ελέγχου της απολυμαντικής δράσης του προϊόντος είναι σύμφωνο με τον Γερμανικό Οργανισμό Υγιεινής DGHM. Το Big Spray είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει ευχάριστη χαρακτηριστική μυρωδιά αλκοόλης.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση.
ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Αρ. Άδειας Ε.Ο.Φ.: 87634
ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29288
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το Big Spray διατίθεται σε δοχεία του 1 λίτρου (κωδ. 241). Χαρτοσυσκευασία 10x1lt με 2 αντλίες ψεκασμού.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Το προϊόν χρησιμοποιείται όπως ακριβώς είναι, συμπυκνωμένο, χωρίς καμία διάλυση.
2. Ψεκάζουμε ομοιόμορφα την προς απολύμανση επιφάνεια από απόσταση τουλάχιστον 30 εκ., έως ότου διαβραχεί πλήρως, χωρίς να δημιουργείται «λιμνάζον» υπόλειμμα του απολυμαντικού.
3. Η πλήρης καταστροφή βακτηριδίων και μυκήτων επιτυγχάνεται με χρόνους δράσης
1 έως 5 λεπτά. Για καταστροφή ιών απαιτούνται 30 sec εώς 1 λεπτό. Για καταστροφή μυκοβακτηριδίου φυματίωσης απαιτείται 1 λεπτό.
4. Με ένα καθαρό απορροφητικό χαρτί ή πανί τρίβουμε την βρεγμένη επιφάνεια έως ότου στεγνώσει πλήρως. Κατά τον καθαρισμό, εργαζόμαστε από τις πιο καθαρές προς τις πιο ακάθαρτες ζώνες.
5. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος σε αντικείμενο το οποίο ήδη έχε
ι καθαρισθεί με ανιονικό απορρυπαντικό, χωρίς το απορρυπαντικό αυτό να έχει εξατμισθεί.
6. Δεν επιτρέπεται να ψεκάζουμε το προϊόν πάνω σε φλόγες ή σε αναμμένες εστίες θέρμανσης.
ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ http://pcosmidis.gr/index.php?controller=attachment...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου